Η φιλοξενία της Βάσως και του Στέργιου, θα σας μείνει αξέχαστη!!! 

Ο Ξενώνας «το Αγνάντι» διαθέτει ένα ζεστό, φιλόξενο χώρο με τζάκι (χώρος υποδοχής) για το χειμώνα και ένα μεγάλο μπαλκόνι με μοναδική θέα  για το καλοκαίρι  όπου μπορείτε να ευχαριστηθείτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας το ζεστό ζυμωτό ψωμί της Βάσως με τις σπιτικές της μαρμελάδες  ή να απολαύσετε τον καφέ σας με εφημερίδα, περιοδικά, ψιλή κουβεντούλα με τον Στέργιο που θα σας κατατοπίσει για την περιοχή, τάβλι, επιτραπέζια παιχνίδια, σερφάρισμα στο internet. 


Τα παιδιά μπορούν να χαρούν επιτραπέζια παιχνίδια σε άλλο χώρο που διαθέτει και πινγκ-πονγκ. Όσο για το μεσημεριανό και το βραδινό , η άνετη και λειτουργική κουζίνα των διαμερισμάτων του Ξενώνα καθώς και ο εξοπλισμός της, καλύπτουν πλήρως τις μαγειρικές σας απαιτήσεις και… καλή σας όρεξη!

Ως εναλλακτική λύση γαστρικές συγκινήσεις σας περιμένουν στις δύο παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού με ελληνική σπιτική κουζίνα

καθώς και το φρέσκο ψάρι στις ψαροταβέρνες της παραλίας.


Η διασκέδαση φυσικά δε θα σας λείψει μια και τα όμορφα μπαράκια της παραλίας προσφέρουν ποτό, χορό, γλέντι, τραγούδι και άλλες εκπλήξεις. 

Ρομαντικές ήσυχες κουβεντούλες με κιθάρα στην ακρογιαλιά ή στη βεράντα του διαμερίσματός σας καθώς και στη ρεσεψιόν του Ξενώνα, θα σας κάνουν να μείνει αξέχαστο το καλοκαίρι.